søndag 1. februar 2009

Nytt år og nye muligheter










Julen er vel overstått og et nytt år ligger foran oss, med blanke ark og fargestifter til. Jeg har vært litt sløv og vi har sågar gått over i februar måned!! Fydda...!!

Nytt forsett; oppdatere bloggen oftere!!

Williamsen vår vokser og trives. Ved siste kontroll var han vel over 9 kg. Helsesøster var særs fornøyd med utviklingen og get this; han har fått TO tenner nå!! Sikler og styrer noe vakent, men noe mer enn det opplever vi heldigvis ikke! Anna er verdens beste storesøster og hun forguder sin lillebror!! Hun sa forleden "Æ e så heldig som e storesøster!!" Slike uttalelser smelter et mammahjerte :)

Vi har gjennomført årets første 'hyttetur' ilag! Det var veldig koselig, med bål i lavvoen, bålkaffe, ro og fred og en aldri så liten svipptur til Finland...

Natt til søndagen (idag) måtte jeg derimot kjøre tilbake til byen på blånatta. William hadde store sår på ryggen (pga eksemen sin) og yours truly hadde glemt salven til gutten. Han skrek og skrek stakkar.... Jeg kjørte Brennfjell - Tromsø på halvannen time!! Huhmm... Nuvel! Vi kom oss iallefall hjem, fikk lagt ungen på stellebordet og smurt han godt inn. Han svima mer eller mindre helt av i 0330-tiden, ved siden av sin like mye utslåtte mor!






Så, note to self til neste hyttetur: HUSK kremer og salver til William!!!!

1 kommentar:

Trude sa...

Bare å sette i gang å blogge!! Vi drar te vogna i mårra. gleede mæ. men det ska bli godt å engang få et spikertelt:-))